Location

A-LOCATIE IN HARTJE DEN HAAG


Sijthoff bevindt zich op een ‘commercieel tactische’ plek in de binnenstad. Dichtbij het politieke centrum, Den Haag Nieuw Centrum en het Wijnhavenkwartier. Wie op weg is naar één van de bekende merkconcepten of op zoek is naar een kleine speciaalzaak in het winkelcircuit tussen de Grote Markt en het Spui passeert deze locatie. Hier vestigen betekent dan ook aandacht vragen én krijgen op een exclusieve A locatie die dagelijks 40.000 voorbijgangers trekt. Ondernemers die hoge eisen stellen aan een toplocatie met maximale bereikbaarheid kunnen dan ook niet om Sijthoff heen.

BEREIKBAARHEID


Het gebouw bevindt zich zowel aan de Grote Marktstraat, de Wagenstraat als aan de Achter Raamstraat en is voor voetgangers en fietsers eenvoudig te benaderen. Wie aangewezen is op openbaar vervoer beschikt over de mogelijkheid om met tram en bus het Sijthoff gebouw binnen 1 minuut lopen vanaf de dichtstbijzijnde halte te bereiken.

PARKEREN


In de directe omgeving van het Sijthoff gebouw bevinden zich op loopafstand 4 overdekte parkeergarages die zowel vanuit de richting Amsterdam, Rotterdam als Utrecht goed bereikbaar zijn. De overdekte parkeergarage voor Sijthoff heeft 350 parkeerplaatsen.
 
Zie ook:
Retail space
a shopper's garden of eden
STRIJK NEER OP DÉ A-LOCATIE VAN DEN HAAG: Winkelruimte huren in het Sijthoff betekent aanwezig zijn in het meest in he...
Office space
in the center
of it all
NESTEL UW BEDRIJF IN HARTJE CENTRUM: Het Sijthoff gebouw biedt ondernemers de ruimte om zich, voorzien van alle comfort...