Office space
in the center
of it all

NESTEL UW BEDRIJF IN HARTJE CENTRUM


Het Sijthoff gebouw biedt ondernemers de ruimte om zich, voorzien van alle comfort en faciliteiten, op een centrale locatie in een pand met architectonische meerwaarde te huisvesten. Het karakter van het gebouw en de ambiance van hartje centrum zijn op onvergelijkbare wijze van invloed op de manier waarop een werkplek wordt beleefd. Door relaties en medewerkers. En ook de bereikbaarheid is optimaal door de uitstekende voorzieningen in openbaar vervoer en de uitgebreide parkeermogelijkheden.

EFFICIËNTE COMPARTIMENTERING


Met in totaal ca. 6.650 m2 vvo kantoorruimte is er voldoende gelegenheid om op comfortabele manier een bedrijf te vestigen in het Sijthoff gebouw. De beschikbare kantoorruimtes zijn flexibel indeelbaar.

BEST PLACE TO WORK


De binnentuin is gelegen op de 3e etage en heeft een droogloop. De 3e, 4e, 5e en 6e verdieping zijn per kwadrant verhuurbaar. De 6e etage heeft 2 kwadranten. Iedere verhuurbare unit beschikt over een eigen sanitaire groep en pantry aansluitingen.

BESCHIKBAARHEID


3e verdieping: kwadrant rechtsachter a 488 m² vvo.
4e verdieping: hele verdieping a 1.984 m²
5e verdieping: 1.472 m² vvo. betreft 3 kwadranten (rechtsonder niet).
Interesse? Neem contact op...
De aangegeven oppervlakten dienen ter indicatie van de verhuurbare oppervlakte.
Het exacte metrage zal worden vastgesteld op basis van een NEN 2580 meetrapport.
 
Zie ook:
Location
A-LOCATIE IN HARTJE DEN HAAG: Sijthoff bevindt zich op een ‘commercieel tactische’ plek in de binnenstad. Dichtbij ...
Sijthoff
ONTWIKKELING EN DESIGN: De architectuur van het Sijthoff gebouw zorgt ervoor dat het met recht een nieuwe landmark in h...