Retail space
a shopper's garden of eden

STRIJK NEER OP DÉ A-LOCATIE VAN DEN HAAG


Winkelruimte huren in het Sijthoff betekent aanwezig zijn in het meest in het oog springende gebouw van de Haagse binnenstad. Een gebouw waar de klasse en allure van afstraalt. Omgeven door goede logistieke faciliteiten en daarom bereikt door meer dan 40.000 passanten per dag. En: een gebouw dat nu en in de komende jaren aandacht vraagt en krijgt van Nederlandse en internationale pers door de bijzondere architectuur.

OPTIMAAL OPVALLEN


Alle winkelruimtes in het Sijthoff gebouw worden casco opgeleverd. Het staat iedere huurder vrij om naar eigen inzicht de identiteit van het eigen merk tot uitdrukking te brengen in de indeling van de ruimte, de vormgeving van het interieur en de inrichting van etalageruimtes. Het aantal vierkante meters vrije vloeroppervlakte varieert in units beschikbaar van 50 m2 tot 2.500 m2.

EVERY INCH GOOD LOOKING


De begane grond en 1e verdieping bieden per verdieping ca. 2.000 m2 vvo winkelruimte. De ruimtes zijn flexibel indeelbaar en worden casco opgeleverd.

BESCHIKBAARHEID


582 m² beschikbaar op de begane grond.
Interesse? Neem contact op...
De aangegeven oppervlakten dienen ter indicatie van de verhuurbare oppervlakte.
Het exacte metrage zal worden vastgesteld op basis van een NEN 2580 meetrapport.
 
Zie ook:
Sijthoff
ONTWIKKELING EN DESIGN: De architectuur van het Sijthoff gebouw zorgt ervoor dat het met recht een nieuwe landmark in h...
Office space
in the center
of it all
NESTEL UW BEDRIJF IN HARTJE CENTRUM: Het Sijthoff gebouw biedt ondernemers de ruimte om zich, voorzien van alle comfort...