Business
kingdom

STRATEGISCHE TOPLOCATIE


In zakelijke dienstverlening is de plaats van vestiging één van de meest bepalende aspecten van identiteit en merkwaarde. Den Haag combineert voordelen die geen enkele andere stad kan bieden. Allereerst is er geen andere stad in Nederland waar men zo dicht bij de politieke macht zit. Het circuit aan informele netwerken opent deuren naar de politiek, ministeries en departementen. En de logistieke ligging is uitzonderlijk: Den Haag is de enige stad nabij twee internationale luchthavens en twee wereldhavens.

AANTREKKELIJK WERKEN EN WONEN


In Den Haag zijn veel bedrijven actief in ICT en communicatie, financiële dienstverlening, advies en consultancy, accountancy en overige zakelijke dienstverlening. Sectoren waar de kwaliteit van de medewerkers voor een belangrijk deel bepalend is voor het resultaat van de onderneming. Den Haag biedt niet alleen deze bedrijven een uitstekend vestigingsklimaat, maar ook voor high-end professionals die comfortabel en luxe willen wonen.
 
Zie ook:
Location
A-LOCATIE IN HARTJE DEN HAAG: Sijthoff bevindt zich op een ‘commercieel tactische’ plek in de binnenstad. Dichtbij ...
Office space
in the center
of it all
NESTEL UW BEDRIJF IN HARTJE CENTRUM: Het Sijthoff gebouw biedt ondernemers de ruimte om zich, voorzien van alle comfort...