Shopping
heaven

WINKELPARADIJS VAN DE RANDSTAD


Den Haag is een kosmopolitische mix van koninklijke allure, exotische levendigheid, historische grandeur en vooruitstrevende ontwikkelingen. Het winkelgebied in de binnenstad biedt een grenzeloos rijk aanbod van winkels, department stores, boetiekjes, concept stores en sfeervolle cafés en restaurants. Fashion is er op het niveau van haute couture tot trendy ready-to-wear. Personal care voor jong en oud, interior en design voor elk budget en electronics voor freaks en fans. En wie nog meer wil, kan meer krijgen.

COMMERCIEEL SUCCES


Het winkelhart van Den Haag verwelkomt wekelijks zo’n 600.000 consumenten die een substantieel gedeelte van hun besteedbaar inkomen willen uitgeven. Dat wordt hen niet alleen makkelijk gemaakt door de grotediversiteit aan retail, maar ook door de toegankelijkheid van de binnenstad. Snel bereikbare overdekte parkeer-gelegenheden in combinatie met goed functionerend openbaar vervoer zijn mede de reden voor de uitverkiezing van Beste Binnenstad van Nederland.
 
Zie ook:
Location
A-LOCATIE IN HARTJE DEN HAAG: Sijthoff bevindt zich op een ‘commercieel tactische’ plek in de binnenstad. Dichtbij ...
Redevelopment
grote markt area
SIJTHOFF GESCHIEDENIS: In 1934 werd door prins Hendrik het oorspronkelijke Sijthoff gebouw officieel geopend. Het werd ...