Landmark

ONTWIKKELING EN DESIGN

De architectuur van het Sijthoff gebouw zorgt ervoor dat het met recht een nieuwe landmark in het Haagse stadsgezicht genoemd mag worden. Het Sijthoff gebouw ontleent zijn identiteit aan de contemporaine interpretatie van klassieke lijnen en rondingen van de warenhuisarchitectuur in  de straat en sluit daardoor goed aan bij de bestaande nabijgelegen bebouwing. Het heeft een hoge transparante winkelplint, een bijzondere gevelafwerking en is gedecoreerd met twaalf bronzen ooievaars van ruim vijf meter hoog die het gebouw op hun rug lijken te dragen. Een architectonische verwijzing van de ontwikkelaars naar het dier dat sinds honderden jaren symbool staat voor Den Haag. Bovendien heeft Sijthoff het duurzaamheidskenmerk BREEAM-NL ontwerpcertificaat “very good” behaald.

3 STERREN BREEAM-NL

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

Bij de ontwikkeling en realisatie van het Sijthoff gebouw zijn kwaliteit en duurzaamheid van doorslaggevend belang geweest. Het gebouw heeft een binnentuin met drooploop, is energiezuinig, voorzien van een gesloten warmte- koude systeem en flexibel indeelbaar. Bovendien heeft Sijthoff het duurzaamheidskenmerk BREEAM-NL ontwerpcertificaat “very good” behaald.

Indeling

Op de begane grond bevinden zich winkels, de entree van de kantoren, technische ruimten, de expeditie toegang en de fietsenstalling aan de achterzijde van het gebouw. De eerste verdieping betreft ook winkelruimte.  De 3e tot en met de 6e verdieping worden gebruikt als kantoorruimte, waarbij op de 3e verdieping een binnentuin met droogloop is gerealiseerd. Het Sijthoff gebouw biedt in totaal op twee niveaus ca. 4.500 m2 vvo winkelruimte en op vier verdiepingen ca. 6.650 m2 vvo kantoorruimte.

Flexibiliteit

De begane grond en de eerste verdieping bieden de mogelijkheid om in verschillende units te worden verdeeld waarbij elke unit in afmeting kan verschillen. Het kantoorgedeelte van het gebouw kent kernen waarin het trappenhuis en de liften zijn ondergebracht. Deze zijn zodanig gesitueerd dat elke verdieping in afzonderlijke vleugels kan worden onderverdeeld.

Locatie

A-LOCATIE IN HARTJE DEN HAAG

Het Sijthoff gebouw bevindt zich op een ‘commercieel tactische’ plek in  de binnenstad. Dichtbij het politieke centrum, Den Haag Nieuw Centrum en het Wijnhavenkwartier.
Hier vestigen betekent dan ook aandacht vragen én krijgen op een exclusieve A locatie die dagelijks 40.000 voorbijgangers trekt. Ondernemers die hoge eisen stellen aan een toplocatie met maximale bereikbaarheid kunnen dan ook niet om het Sijthoff heen.

BEREIKBAARHEID

Het gebouw bevindt zich zowel aan  de Grote Marktstraat, de Wagenstraat als aan de Achter Raamstraat en is voor voetgangers en fietsers eenvoudig te benaderen. Wie aangewezen is op openbaar vervoer beschikt over de mogelijkheid om met tram en bus het Sijthoff gebouw binnen 1 minuut  lopen vanaf de dichtstbijzijnde halte te bereiken.

PARKEREN

In de directe omgeving van het Sijthoff gebouw bevinden zich op loopafstand  4 overdekte parkeergarages die zowel vanuit de richting Amsterdam, Rotterdam als Utrecht goed bereikbaar zijn. De overdekte parkeergarage voor Sijthoff heeft 350 parkeerplaatsen.

IN THE
CENTER
OF IT ALL

3 VERDIEPING – 1.916 m2 VVO
3 VERDIEPING – 1.916 m2 VVO

OFFICE SPACE

NESTEL UW BEDRIJF IN HARTJE CENTRUM

Het Sijthoff gebouw biedt ondernemers de ruimte om zich, voorzien van alle comfort en faciliteiten, op een centrale locatie in een pand met architectonische meerwaarde te huisvesten. Het karakter van het gebouw en de ambiance van hartje centrum zijn op onvergelijkbare wijze van invloed op de manier waarop een werkplek wordt beleefd. Door relaties en medewerkers. En ook de bereikbaarheid is optimaal door de uitstekende voorzieningen in openbaar vervoer en de uitgebreide parkeermogelijkheden.

EFFICIËNTE COMPARTIMENTERING

voldoende gelegenheid om op comfortabele manier een bedrijf te vestigen in het Sijthoff gebouw. De beschikbare kantoorruimtes zijn flexibel indeelbaar.

ADDRESS

SIJTHOFF OFFICES

Grote Markstraat 39 53
2511 BH Den Haag

Contact

CBRE

WTC The Hague
Pr. Margrietplantsoen 84
2595 BR Den Haag
+31 (0)70 750 89 00
netherlands@cbre.com / www.cbre.nl

MAKELAAR OFFICES

Nadorp Bedrijfsmakelaars
Jan Willem Frisolaan 3
2517 JS Den Haag
+31 (0)70 - 375 75 75
info@nadorp.nl / www.nadorp.nl

ASSET MANAGER

Cording Real Estate Group B.V.
WTC, Toren A verdieping 10
Strawinskylaan 1019
1077 XX Amsterdam
+31 (0)20 575 50 80

 

Deka Immobilien Investment GmbH
Lyoner Strasse 13
60528 Frankfurt am Main, Germany

www.deka-Immobilien.de